Kosjere maaltijden voor in de luchtvaart

Onze kosjere airline maaltijden vinden wereldwijd hun weg naar passagiers van verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder Alitalia, KLM, Air France en Etihad Airways.
Dankzij onze jarenlange ervaring en ons innovatievermogen zijn wij dé specialist in de productie van premium kosjere maaltijden geleverd op 11 km hoogte!

Handwerk

Onze keukenbrigade bereidt en assembleert alle maaltijden met de hand en uiteraard worden onze maaltijden met de grootst mogelijke zorg samengesteld.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Eigen uitstraling

Wij kunnen de maaltijden op elk gewenst equipement presenteren, ook het equipement van de luchtvaartmaatschappij. Zo kunnen wij verse maaltijden op dagelijkse basis aanleveren op tray en diepgevroren maaltijden aanleveren op tray of in een mooie box. Maar ook lang houdbare maaltijden, voor de exotische bestemmingen, behoren tot de mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over ons aanbod speciale en kosjere maaltijden? Van gedachten wisselen over een efficiënte aanpak van de maaltijdvoorziening voor uw organisatie? Heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

Contact Opnemen