Van goede huize

Langerhuize vindt haar oorsprong in de keukens van de zorginstellingen Stichting Brentano Amstelveen, Sinaï Centrum Amersfoort en Ziekenhuis Amstelveen. Deze kookten al voor eigen huis, maar serveerden de laatste jaren steeds vaker speciale maaltijden voor externe organisaties.

Reden voor de zorginstellingen om hun krachten te bundelen en te kiezen voor continuïteit en kwaliteit. Daarbij is bewust gekozen voor de coöperatievorm. Zo hoeven we ons niet bezig te houden met winstmaximalisatie, maar kunnen we ons richten op dát waar we goed in zijn: het bereiden van smakelijke kwaliteitsmaaltijden.

Inmiddels is Langerhuize uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardige speler op de nationale en internationale markt.

In juli 2018 zijn alle activiteiten van Langerhuize overgenomen door Kragtwijk Catering BV. Door deze overname is een lokaal bedrijf met een internationale ambitie ontstaan, waarbij kwaliteit voorop staat.

Onze smaakmakers

Onze keukenbrigade bestaat uit enthousiaste medewerkers. Smaakmakers die plezier hebben in wat ze doen. Die betrokken zijn bij wat er wordt geserveerd. Vooral omdat ze voor de hele maaltijd verantwoordelijk zijn en niet slechts voor een gedeelte.

Onze medewerkers zijn bovenal goed opgeleide vakmensen die vrijwel allemaal hun sporen hebben verdiend in de bereiding van dieetvoeding. Hun kennis houden ze op peil en ze schuiven regelmatig aan bij de mensen waarvoor ze koken.

Alleen het beste

Voor een gezonde en lekkere maaltijd zijn alleen eersteklas ingrediënten goed genoeg. Daarom betrekt Langerhuize vlees, groente en aardappelen rechtstreeks van de boer. Zo weten wij waar de producten vandaan komen en weten onze klanten dat ze een goede kwaliteit krijgen.

Wij gebruiken eerlijke en natuurlijke ingrediënten. We werken niet met kant-en-klare halffabrikaten, maar bereiden alles in eigen keuken. Zélf koken dus en dat proeft u.

Aandacht voor kwaliteit

Hoe gezond en voedzaam een maaltijd ook kan zijn, bij Langerhuize vinden we pas echt dat we kwaliteit leveren als onze gerechten lekker smaken. Daarom houden we niet alleen nauw contact met onze leveranciers, maar ook met de gebruikers van onze maaltijden.

Tijdens regelmatig terugkerende proefpanels schuiven wij aan om van de ‘eindgebruikers’ te horen hoe het eten smaakt en hoe wij nog meer aan uw wensen tegemoet kunnen komen. Dagelijks vragen we de mening van de mensen die onze maaltijden gebruiken. Zo zijn we in staat om steeds onze dienstverlening te meten en te verbeteren wanneer gewenst.

Zorg en aandacht

Vele mensen rekenen elke dag opnieuw op een smakelijke maaltijd uit de keukens van Langerhuize. Een verantwoordelijkheid waar we ons meer dan bewust van zijn. Daarom besteden we alle zorg en aandacht aan de bereiding ervan.

Of het nu gaat om traditionele, kosjere, vegetarische of dieetmaaltijden, bij Langerhuize vinden we dat eten gewoon lekker moet zijn!

Wenst u een maaltijd voor uzelf of voor uw klanten of cliënten; Langerhuize is u graag van dienst. U kunt ons bellen op telefoonnummer 020 – 347 24 00.