Langerhuize staat voor kwaliteit

Wie een Langerhuize-maaltijd gebruikt, weet zeker dat deze met zorg is bereid door één of twee van onze keukenmedewerkers. Dat betekent méér kwaliteit, méér aandacht voor wat er wordt geserveerd.

Onze keukenbrigade bestaat uit enthousiaste medewerkers. Smaakmakers die plezier hebben in wat ze doen. Die betrokken zijn bij wat er wordt geserveerd. Vooral omdat ze voor de hele maaltijd verantwoordelijk zijn en niet slechts voor een deel.

Onze medewerkers zijn bovenal goed opgeleide vakmensen die vrijwel allemaal hun sporen hebben verdiend in de bereiding van dieetvoeding. Hun jarenlange ervaring, betrokkenheid en passie is te proeven in onze maaltijden.

Daarnaast bieden wij mensen die net iets meer aandacht nodig hebben, bijvoorbeeld door een een lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, een veilige werkplek. Deze smaakmakers beschikken vaak over bijzondere talenten, zoals onze collega Iwan. Bekijk hoe hij bij Langerhuize is gekomen en hoe zijn werkzaamheden eruit zien via de knop onderaan de pagina.

Hoe gezond en voedzaam een maaltijd ook kan zijn, bij Langerhuize vinden we pas echt dat we kwaliteit leveren als onze gerechten lekker smaken. Daarom houden we niet alleen nauw contact met onze leveranciers, maar ook met de gebruikers van onze maaltijden.

Tijdens regelmatig terugkerende proefpanels schuiven wij aan om van de ‘eindgebruikers’ te horen hoe het eten smaakt en hoe wij nog meer aan de wensen tegemoet kunnen komen.

Werken bij Langerhuize